Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!

RAPALA X-Rap Peto

9,9912,90

Tehokkaan X-Rap Peto vieheen odotettu uutuus malli on nyt saatavilla! Uusi Peto on 14cm pituinen, painaa 39g ja sopii hitaaseen ja nopeaan uittoon. Katso esittelyvideo!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ainutlaatuinen Rapala X-Rap Peto on puoliksi vaappu ja puoliksi haukijigi yhdistäen näiden parhaat puolet. Vaappumainen, kova etuosa tekee vieheestä helppo-, tarkka- ja pitkäheittoisen, mikä myös parantaa kalan tartutusominaisuuksia. Haukishadimäinen melapyrstö on pehmeän herkkäliikkeinen ja kalastava.

Rapala X-Rap Peto -vieheen rakenne on hitaasti uppoava. Sitä on helppo uittaa pyytävästi myös matalassa vedessä. Ainutlaatuisen ratkaisun avulla vieheen rungon kovat ja pehmeät osat yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämän ansoista Rapala X-Rap Peto -vieheen uinnissa yhdistyy vahva rungon kiertoliike melapyrstön potkuun. Rapala X-Rap Peto ei ole ainoastaan haukiviehe vaan se on suurhaukiviehe!

Pakkaus sisältää valmiin vieheen lisäksi varapyrstön.

Rapala-vieheissä käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.

Kaikki Rapala-vieheet kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

MalliUintisyvyysPituusPaino
XRPT140.5 – 1 m14cm39g
XRPT200.5 – 1 m20 cm83 g

Odotettu uutuus! Rapala X-Rap Peto 14!

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA X-Rap Peto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *