Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

SHIMANO Yasei Red AX Pike

159,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Shimano Yasei Red AX Pike -vavat ovat nimensä mukaisesti suunniteltu ja valmistettu hauen kalastukseen. Pitkä aihio sallii pidemmän haukiperukkeen käytön sekä ison kalan ohjaamisen ja kontrolloinnin lähietäisyydellä. Progressiivisesti toimiva aihio, jonka kärjessä on sopivasti potkua, taipuu tyveen asti myötäillen hauen syöksyjä ja tasoittaen hauen pään ravistuksia pitäen vieheen koukut paremmin kiinni. Aihio mahdollistaa myös turvallisen “vavalla pumppaamisen” väsytyksen aikana.

Shimano Yasei Red AX -vapasarja sisältää kalastustekniikka- tai kalalajikohtaisesti suunniteltuja vapoja. Sarjan jokainen vapa on suunniteltu ajatellen tiettyä käyttötarkoitusta, ilman kopromisseja.

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

  • Kevyt, kaksiosainen XT60-hiilikuituaihio
  • Fuji stainless steel improved hard guide -vaparenkaat
  • Korkki & EVA -kahvat
  • VSS -kelakiinnike
  • Kangaspussi
Vapatyyppi Tyyli Luokka Pituus Uistin suositus Osien määrä Kuljetuspituus Paino
Haspeli Hauki H 250 cm 20-60 g 2 129 cm 152 g
Hyrrä Hauki H 250 cm 20-60 g 2 129 cm 169 g