Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

STORM So-Run Makan Minnow

1,58

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Storm So-Run Makan Minnow on melapyrstöinen kalajigi, jossa näkyy japanilaisen huippusuunnittelijan kädenjälki. Pitkän, solakan, muikkumaisen rungon takana on herkkä melapyrstö, joka potkii pienehköllä liikkeellä saaden rungon kiertoliikkeeseen. Tämä uintiliike on erityisesti hyvä passiiviselle kuhalle. Storm So-Run Makan Minnow onkin se jigi, joka todennäköisesti pelastaa huonon syönnin päivänä.

Storm So-Run Makan Minnow on myös helppo jigi uittaa ”käsialaa” käyttäen, koska sen uintiin on helppo vaikuttaa vavalla. So-Run Makan Minnow -jigin kanssa kannattaa käyttää lyhytvartisella koukulla varustettua jigipäätä, jolloin uinti on parhaimmillaan. Toimii myös tarvittaessa erittäin nopealla uittonopeudella.

Storm So-Run-jigeissä käytetään laadukasta materiaalia, joka normaalista poiketen on kelluvaa. Kelluvuus tarkoittaa käytännössä herkkäliikkeisyyttä ja pyytävyyttä.

Storm So-Run -jigien muotoilussa on huomioitu myös erilaiset kalastustekniikat. Rungon ylä- ja alapinnassa on syvennykset, jotka mahdollistavat jigin monipuolisen koukuttamisen mm. weedless- eli ruovikkosuojauksin.

  • Koko: 3″
  • Paketissa 7 jigiä