Osastot

Valitse tuotemerkki:

COAST HL7 Otsalamppu ja Sporttipipo

27,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

COAST HL7 Otsalamppu ja Sporttipipo – Beanie Collection tuotepaketti sisältää testimenestyjä Coast HL7 otsavalaisimen ja tyylikkään sporttipipon. Pipossa on erikoispainatettu COAST-kuviointi. Valotehoa ja tyylikkyyttä samassa paketissa! Coast HL7 on laadukas otsavalaisin työhön ja vapaa-aikaan, jossa paloaikaa jopa massiiviset 70 h! Pure Beam -tekniikalla varustettu laajakeilavalaisin, jonka valoa on helppo säätää, ja jossa on laadukkaan linssistön ansiosta erittäin puhdas valokeila kaikilla säätöasteilla.

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Coast HL7 tarjoaa kaikkein miellyttävimmän luku- ja lähityöskentelyvalon. Myös kaukovalotehoa löytyy riittämiin” Coast HL7 otsavalo oli testissä menestyineistä laatuvalaisimista selkeästi edullisin malli!

  • ANSI FL1 -standardi
  • Pure Beam -laajakeilavalo
  • Bulls Eye -kaksoisvalo
  • Säädettävä kiinnitys
  • Veden- ja iskunkestävä
  • Suojakypäräkiinnitys, Neopreenipussi
  • Paristot: 3 x AAA (mukana)
MALLI PAINO VALOTEHO KANTAMA PALOAIKA
Coast HL7 124,00 g 285 / 4 lm 119 / 13 m 1h 30min-70 h
  • Jos valaisimessa useita tehosäätöjä, arvot ilmoitettu max. valoteho / min. valoteho
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa