Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

PURHU Walle -vaappu

11,90

PURHU Walle on 2020 kesämalliston perinteisin kuhaviehe!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Purhu Walle -vaappu on muodoltaan hyvin perinteinen, kynämäinen, pitkä ja hoikka kuhaviehe. Erityisen Walle -uistimesta tekee sen kylkisuomutus, jossa kuvioinnin syvyys ja koko vaihtelevat saaden aikaiseksi useita erilaisia heijastuspintoja. Lisäksi Walle -vaapun värivaihtoehdot ovat aivan yksilöllisiä, näitä värejä et löydä muilta viehevalmistajilta. Vieheen uintiliike hitaassa vedossa laajaliikkeinen perusuinti, johon on yhdistetty ajoittaista epäsäännöllistä poukkoilua. Vauhdin kasvaessa uistimen potku tihenee ja potkusta tulee voimakas humina koukkujen samalla soidessa. Vaappu on helppokäyttöinen ja oiva valinta niin harrastelijalle kuin vihkiintyneemmällekin intohimokalastajalle.

  • Pituus: 13,5 cm
  • Paino: 12 g
  • Koukkukoko: #2
  • Valmistettu biokomposiitista

Walle Liukuri on huippukapistus Leppävedellä ja Keiteleellä. Se on myös Pohjois-Karjalassa yksi myydyimmistä ja toimivimmista väreistä.

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Kaikki Purhu vaaput valmistetaan ekologisesti, ympäristö edellä -ajatuksella. Vaappujen valmistusmateriaali on biokomposiitti. Purhu vaaput ovat jopa 20-60 % ekologisempia käytettyjen materiaalien ja pienen materiaalihukan avulla, verrattuna muovi- tai puupohjaisiin vieheisiin. Materiaalit Purhu vaappuihin saadaan suurteollisuuden jätemateriaaleista. Tuotannon logistinen hiilijalanjälki on myös verrattain huikea. Viehetuotanto toteutetaan yhdessä paikassa omavaraisesti, sekä kierrätyspahvista valmistetut tuotepakkaukset tulevat Suomesta. Purhu vaappujen ideologiaa on myös ajatus siitä, että kaikki Purhu vaaput ovat premium-luokkaa, kestäen petokalojen kalastuksen ja sisältäen huippuluokan lohivieheiden ominaisuudet.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa