Osastot

Valitse tuotemerkki:

Varasto loppu

RAPALA Kalatakuu viehesarja Kuha 2

19,90

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 6416173026169 Osasto:

RAPALA Kalatakuu viehesarja Kuha 2

Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää ottivaaput kuhan vetouisteluun sameassa vedessä ja/tai pilvisenä päivänä. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.

Vinkit:
Vaapun uintisyvyys on tärkeä tekijä tehokkaan kalastuksen kannalta. Vieheen tulisi uida 0,5- 1,0 metriä kalojen oleskelusyvyyden yläpuolella. Rapala-vaappujen uintisyvyydet on mitattu Vääksyn Vesijärvellä vetouistelussa, kun käytät 0,30 mm paksua monofiilisiimaa, siimaa on vedessä 30 metriä, veneen nopeus on 3 solmua ja vavan kärki on metrin korkeudella veden pinnasta.

Vetouistelussa nyi vavalla vieheeseen ylimääräistä liikettä silloin tällöin, jolloin tasainen uintiliike katkeaa. Soutu-uistelussa suosi aktiivista soutua kiihdytyksineen, hidastuksineen ja mutkitteluineen.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Sisältää seuraavat vieheet:

  • Rapala Countdown 11
  • Rapala Scatter Rap Husky Jerk 10
  • Rapala Scatter Rap Glass Shad 07
Paino 0,063 kg
Mitat 17 × 11 × 3 cm