Osastot

Valitse tuotemerkki:

SHIMANO Nasci FC -avokela

99,00

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

SHIMANO Nasci FC -avokela on valintasi, kun etsit suorituskykyistä, laadukasta ja pitkäikäistä, mutta kohtuuhintaista haspelikelaa ennätyskalojen tavoitteluun järvelle, joelle tai merelle!

Nasci FC on kestävä, moderni ja tyylikäs avokelasarja, jossa on hyödynnetty Shimanon teknistä huippuosaamista.

HG merkki kelan perässä tarkoittaa, että kelassa on High Gear ominaisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta jokaisella kammen pyöräytyksellä siimaa tulee sisään enemmän, eli sisäänkelaus on nopeampaa.

  • Hagane koneisto, jonka tehtävä on välittää voima kammesta kelan roottorille mahdollisimman tarkasti ja kitkattomasti, jolloin kelaustuntuma ja -voima ovat parhaimmillaan. Hagane-pääratas on puhdasta, kierrättämätöntä alumiinia. Se on kylmätaottu, koska näin tehty koneiston osa on kestävämpi, jäykempi ja paremmin toimiva kuin valamalla tehty. Lisäksi pääratas on sijoitettu optimaalisesti voiman välitystä sekä kelan painopistettä ajatellen.
  • X-Ship -ominaisuus näkyy heti kammen ensikierroksesta lähtien ja tunnet koneiston tasaisen käynnin, mutta vasta kelaa rasitettaessa huomaat käytössäsi olevan kelausvoiman ja -väännön.
  • S A-RB -laakerit on tehty ruostumattomasta teräksestä, jonka ominaisuuksia on parannettu kemiallisen- ja lämpökäsittelyn yhdistelmällä. A-RB laakerin pinta on kovempi kuin normaalilla laakerilla, jolloin sen vierintävastus on pienempi. Toinen laakerityypin etu on huomattavasti parantunut korroosion kesto (noin kymmenenkertainen teräslaakeriin verrattuna). Lisäksi S-tyypin laakeri on suljettu eli laakerin molemmissa päissä on metalli- tai kumisuoja, joka ehkäisee lian ja epäpuhtauksien pääsyä laakeriin.
  • AR-C -puola on – yksi Shimanon patenteista koskee AR-C -puolan etureunan muotoilua. Sen ansiosta siima lähtee heitettäessä puolalta lähes suoraan ensimmäistä vaparengasta kohti. Näin kelaa lähimpänä olevan vaparenkaan kitka minimoituu eikä vavassa tarvitse olla ylisuurta rengasta.
  • Alumiinista kylmätaottu puola – Alumiinin kylmätaonta on ylivoimainen tekniikka verrattaessa perinteiseen alumiinin valamiseen. Kylmätaonnalla valmistettava kappale on jäykempi ja kevyempi kuin valettu, koska sen molekyylirakenne on erilainen. Shimano-tehtailla käytetään kylmätaontaa mm. kelojen rattaiden ja puolien valmistamiseen.
  • G-Free Body CI4+ runkomuotoilu siirtää kelan painopistettä lähemmäksi vapaa, jolloin heittoergonomia paranee ja väsyminen pienenee
  • Vesitiivis jarru, XT7 ruostumaton runko

Shimano on maailman paras kelavalmistaja – Shimanoa ei syyttä pidetä maailman johtavana kelavalmistajana. Tämän on noteerannut myös suomalainen Erä-lehti (8/2013), joka valitsi omiin vuosien saatossa tehtyihin kelatesteihin perustuen Shimanon 2000-luvun parhaaksi kelavalmistajaksi.

Paino Ei saatavilla/-tietoa