Osastot

Valitse tuotemerkki:

Ale!
Varasto loppu

SHIMANO Yasei Red AX Perch

79,90

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Shimano Yasei Red AX Perch on tunnokas ja kevyt, erikoisvapa ahvenen kalastukseen sekä mikrojigaamiseen. Nopealla, kärkitoimisella vavalla on helppo heittää kevyitä vaappuja, lippoja ja pieniä mikrojigejä. Näyttävä Shimano Yasei Red AX Perch kuuluu ehdottomasti UltraLight-vapojen huippuluokkaan.

Shimano Yasei Red AX -vapasarja sisältää kalastustekniikka- tai kalalajikohtaisesti suunniteltuja vapoja. Sarjan jokainen vapa on suunniteltu ajatellen tiettyä käyttötarkoitusta, ilman kopromisseja.

Aktiivikalastaja, mihin käyttötarkoitukseen Sinä ostat vapasi? Onko käytössäsi ”yleisvapa”, jolla jerkkaat, jigaat ja heität meritaimenet? No ei todellakaan! Aktiivikalastaja hankkii vavat ajatellen tiettyä käyttötarvetta, kalastustekniikkaa tai kalalajia. Juuri tähän perustuu Shimano Yasei ja Yasei Red -vapojen idea. Shimano Yasei -sarjat koostuvat aktiivikalastajalle tarkoitetusta vavoista, jotka on suunniteltu vain yhtä ja tiettyä kalastustyyliä varten. Parasta tässä on se, ettei Sinun tarvitse etsiä oikeaa vapaa yrityksen ja erehdyksen kautta jokaiseen kalastustyyliin, vaan voit keskittyä kalastukseen.

  • Namukkaan näköinen, kevyt XT60 Carbon -hiilikuituaihio
  • Fuji stainless steel improved hard guide -vaparenkaat
  • Korkki & EVA -kahvat
  • VSS -kelakiinnike
  • Kangaspussi

 

Vapatyyppi Tyyli Luokka Pituus Uistin suositus Osien määrä Kuljetuspituus Paino
Haspeli Ahven/mikrojigi/UL UL 190 cm 3-12 g 2 99 cm 94 g