Osastot

Valitse tuotemerkki:

RAPALA Viehelajitelma Hauki

39,90

Varastossa

Myymälässä saatavilla: 2

Tuotetunnus (SKU): RA-HAU Osasto:

RAPALA Viehelajitelma Hauki- Lajitelma Hauen heittokalastukseen sisältää 5 huippukalastavaa viehettä.

  • RAPALA Minnow Spoon Weedless Halloween 15g, 7cm – Maailman paras ruohikkouistin! Ruohikkouistin Rapala Minnow Spoon Weedless on ruohikossa kuin kotonaan. Se on ehdottomasti markkinoiden tehokkain ruohikkouistin – siitä kertoo myös Erä-lehden testivoitto!
  • RAPALA Weedless Fl. Red Pearl  8cm 16g – Ruovikot kuhisevat elämää ja kasvuston keskellä tarvitaan oikeat aseet. Rapala Weedless Shad on ruovikkosuojattu viehe, jossa on vaappumainen potkiva uintiliike. Se täydentää mainiosti Erä-lehden ruovikkovieheiden ”Testivoittajan” Weedless Minnow Spoonin ja uuden rämisevän Rattlin’ Minnow Spoonin muodostaman vieheperheen.
  • RAPALA Husky Jerk Silver Blue 12cm 13g 1.2-2.4m – Täydellisen tasapainoinen, erilaisia uitto- ja vetonopeuksia kestävä ja pysäytyksissä syvyytensä säilyttävä Rapala Husky Jerk on kerrassaan vastustamaton makupala petokaloille. Husky Jerk -vaapun ominaispaino on sama kuin veden, joten se jää kelaustaukojen aikana paikoilleen leijumaan, ei nouse kohti pintaa eikä vajoa pohjaan. Tämä suspending-ominaisuus mahdollistaa monipuolisen uiton, jota voi rytmittää pitkilläkin tauoilla. Ne tunnetusti parantavat vieheen pyytävyyttä merkittävästi ja erityiseen arvoonsa pitkät pysäytykset nousevat kylmässä vedessä kalastettaessa. Husky Jerkin pyytävyys ei luonnollisesti perustu pelkkään paikoillaan leijumiseen. Sen houkuttelevan uintiliikkeen, sisällä olevien kuulien äänen ja upeiden värien tehot tunnetaan laajalti myös vetouistelijoiden keskuudessa. Heittokalastajat voivat tehostaa Husky Jerkin pyytävyyttä entisestään nykimällä vavalla lisäliikettä vaapun uintiin.
  • RAPALA Skitter Walk Fire Shad 8cm 12g – Monipuolinen pintaviehe hauelle ja ahvenelle. Räminäkuulat pitävät meteliä kestävän muovirungon sisällä. Sitä uitetaan yleensä ”walk a dog” -tekniikalla, jolloin Skitter Walk ui veden pinnassa siksak-liikettä tehden. Joskus myös suora nopea uitto tuo tulosta, kun hauella ei ole aikaa miettiä, vaan sen täytyy iskeä vieheeseen refleksinomaisesti liikkeen ja värin ärsyttämänä.
  • RAPALA BX Waking Minnow Yellow Perch 13cm, 22g – Tämä vaappu kiemurtelee pintakalvossa, joten näet jokaisen kalan, joka käy viehettä katsomassa ja jokaisen kalan, joka vesi pärskyen iskee siihen kiinni. Että kalastus voikin olla hauskaa, kun kalastaa Rapala BX Waking Minnow -vaapulla!